İZMİR / KONAK - Dokuz Eylül Anadolu Lisesi

Mrt

Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü, elim bir olay sonucu kabeyttiğmiz Can Dostumuz KARAM için 22 Mart 2024 tarihinde anma programı yapmıştır. Bu programın hazırlanmasından kendini Can Dostlarımıza adayan Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü rehber öğretmenimiz Selim Erdem HINIS'a ve emeği geçen öğretmen ile öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Gezegenimizde Can Dostlarımızın da yaşama hakkının olduğunu idrak edemeyenlere, insafsızlara, gaddarlara umarım mesajımız ulaşır.

Mrt

Çanakkale Zaferirmizin 109. yılını kutladık. Çanakkale şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi şükranla, saygıyla ve rahmetle andık. Ruhları şad olsun. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nihan OK önderliğinde hazırlanan programda okulumuzun Tarih Öğretmeni Yasemin DURUK günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerimizin okuduğu şiirle, orotoryomuyla, hem koro hem solo olarak seslendirdiği türkülerle duygulu anlar yaşadık. Programın hazrlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yürğinize ssağlık

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Derya Vural önderliğinde 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabülünün Yıldönümü ile ilgili  bir programın hazırlanmıştır. Programda Matematik Öğretmenimiz Ayşe Atalay, ingilizce Öğretmenimiz Jülide Çorgunlu ve öğrencilerimiz anlamlı ve duygulu konuşmalar yaptı, son sınıf öğrencimiz Yağmur Yel İstiklal Marşımızı okudu. Müzik Öğretmenimiz Şeyda Kılınç, öğremcilerimizden oluşturduğu bir koro ile dinletiler sundu. 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabülünün Yıldönümü ile ilgili programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Çok güzel ve çok duygulu olmuş. Yüreğinize sağlık.

Mrt

Okulumuzun Sivil Savunma Külübü, deprem tatbikatı yaparak öğrencilerimizin bilinçlenmesini amaçlanmıştır. İki dakia gibi bir süre içinde tüm öğretmen, personel ve öğerencilerimzin binadan tahliyesi gerçekleşmiştir. Okul bahçesine çıkarılan öğrenciler bahçede küme küme toplanmıştır.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlması okul aile birliğimizin katkılarıyla yapıldı.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yıldönümünü hüzün, özlem, seygi, saygı ve gurula okulumuzda düzenlediğimiz törenle andık.

Kas

Okulumuza Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen Güven KANTEKİN, 31 Ekim 2023 tarihinde görevi Halil İbrahim ÜNAL'a devretmiştir.